Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
slider
 

Wasmachine verhuur Groningen

Als je gaat studeren wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk leven. Daarom wil je ook de beschikking hebben over goede apparatuur zoals een wasmachine, een koelkast en een gasfornuis. Je kunt deze apparaten natuurlijk kopen, desnoods tweedehands. Maar er is een betere en goedkope oplossing: huur de apparaten bij wasmachine verhuur Groningen. Voor zeer scherpe tarieven per maand kun je bij ons terecht voor alle witgoedapparaten die jouw leven een stuk aangenamer maken. Je kunt je levensmiddelen lang goed houden in een goede koelkast of en koel/vriescombinatie, een gezonde maaltijd bereiden op een bij ons gehuurd gasfornuis en zelf je was doen en drogen.

Goede service bij wasmachine verhuur Groningen

Naast degelijke apparatuur bieden wij ook goede service aan onze klanten. Als er een probleem is met een apparaat dat je hebt gehuurd bij wasmachine verhuur Groningen dan wordt door ons over het algemeen binnen 3 dagen een monteur gestuurd om de storing te verhelpen. De kosten van reparatie zijn bij de huurprijs inbegrepen. Als je gaat verhuizen naar een andere studentenwoning dan kun je de door jou gehuurde apparatuur meenemen of als je dat wilt het huurcontract overdragen aan een andere student. Je kunt de apparaten zelf verhuizen maar als dat een probleem is kunnen wij je daar tegen een geringe vergoeding mee helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heb je interesse in het huren van onze apparatuur? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je kunt direct je aanvraag indienen door het bestelformulier op de website in te vullen. Heb je vragen, bel ons dan op telefoonnummer 085 – 273 1994 of stuur een e-mail naar info@wasmachineverhuur.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhaven 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf machineverhuurgroningen