Wasmachine Huren

Wasmachines

Je kunt bij ons diverse types wasmachines huren. Wij werken uitsluitend voor studenten die op kamers wonen en graag zelfstandig hun huishouden willen runnen. Dat je dan je eigen was doet is natuurlijk niet meer dan logisch. Je moeder zal er blij mee zijn dat je niet alleen maar het weekend naar huis komt om je vuile was in te leveren. Je was kun je prima zelf doen wanneer je bij wasmachine verhuur Groningen een wasmachine huurt. Onze apparatuur is van goede kwaliteit en je zult er zonder problemen veel plezier van hebben gedurende je studie.

Storingen worden snel opgelost

Een wasmachine met een defect of storing wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. We leveren daarom uitsluitend goede en betrouwbare merken wasmachines van bijvoorbeeld AEG, Asko, LG Samsung of een ander bekend merk. Zo minimaliseren we de kans op storing. Tevens worden alle apparaten uitvoering gecheckt, vóór ze de deur uitgaan bij ons. Als er toch een storing optreedt aan een bij ons gehuurd apparaat, dan wordt deze zo snel mogelijk opgelost. Je kunt direct contact met ons opnemen en de storing melden. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk een monteur langskomt om het probleem op te lossen. De kosten voor het oplossen van storingen zijn bij de prijs inbegrepen, waarbij het natuurlijk wel zo moet zijn dat de storing niet is veroorzaakt door ondeskundig gebruik. We raden je dan ook aan om voordat je de wasmachine gaat gebruiken de gebruiksaanwijzing goed te lezen en de veiligheidsvoorschriften in acht te nemen.

Wij leveren je wasmachine snel en vakkundig

Wil je een wasmachine gaan huren bij wasmachine verhuur Groningen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je vindt het antwoord op de meest gestelde vragen op onze website, maar als je nog aanvullende informatie wenst kun je natuurlijk contact met ons opnemen. We werken niet alleen in de regio Groningen, onze service is landelijk. Dus waar je studentenhuis ook is, je kunt altijd een wasmachine bij ons huren.

We hebben ook