Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
SBS6 RTL4
Wasautomaten verhuur door heel Nederland
 
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Welkom bij wasmachineverhuur Groningen

Wanneer je op kamers gaat wonen wil je natuurlijk zo veel mogelijk voor jezelf zorgen. Elk weekend je vuile was mee naar huis nemen kan ook, maar het voelt vast een stuk prettiger om je eigen boontjes te doppen. En dat kan, want je kunt als student nu heel voordelig een prima wasmachine huren van bijvoorbeeld Samsung, Miele, AEG, Bosch of een ander goed merk. De machine wordt op je adres afgeleverd, geïnstalleerd en gedemonstreerd. De huurprijzen zijn zeer scherp en daarom is het voor bijna iedere student haalbaar om bij ons een apparaat te huren.

Huur een wasmachine met je huisgenoten

Om te besparen op de kosten voor het huren van een wasmachine kun je er natuurlijk voor kiezen om samen met je huisgenoten een wasmachine te huren. Wanneer je ook de kosten voor het gebruik (stroom- en waterverbruik) met elkaar deelt, zijn de kosten prima te overzien. Je hebt altijd schone was en hoeft niet te wachten totdat je weer eens een weekendje naar huis gaat voordat je kleding wordt gewassen. Je kunt de wasmachine huren zo lang je op kamers woont, mocht je gaan verhuizen naar een andere kamer dan kun je de wasmachine als je dat wilt gewoon meenemen.

Huur ook je overige apparaten bij Wasmachineverhuurgroningen.nl

We verhuren niet alleen wasmachines, maar ook overig witgoed als wasdrogers en koelkasten. Kijk gerust eens rond op onze website naar de apparaten die we beschikbaar hebben voor de verhuur. Als je vragen hebt over ons verhuur concept kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, of kijk op de pagina met veelgestelde vragen, wellicht vind je daar het antwoord.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhaven 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Erkend leerbedrijf machineverhuurgroningen