Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
slider
 

Vaatwassers

Wanneer je als student op kamers gaat wonen zul je zelf voor je huishouden moeten zorgen. Natuurlijk kun je, als je in een studentenhuis met meerdere bewoners woont, daarover afspraken maken. Vooral het gebruik van een gezamenlijke keuken vraagt om goede afspraken. Soms zie je wel eens foto’s voorbij komen van studentenhuizen waar de vaat van de afgelopen dagen hoog opgestapeld op het aanrecht staat omdat niemand zich geroepen voelt om af te wassen. Als jij zo’n situatie niet wilt, huur dan een vaatwasser bij wasmachine verhuur Groningen.

Een vaatwasser huur je al voor een klein bedrag per maand

Je kunt bij wasmachine verhuur Groningen al voor een klein bedrag per maand een goede vaatwasser huren. Het apparaat wordt bij je thuis bezorgd, ongeacht waar je studeert. Wij werken namelijk niet alleen in de regio Groningen maar landelijk. Je kunt de vaatwasser huren zo lang je studeert. Als je tijdens je studie verhuist naar een andere studentenwoning dan kun je de vaatwasser als je dat wilt gewoon meenemen. Wij kunnen eventueel tegen vergoeding de verhuizing voor je verzorgen. Natuurlijk kun je de huurkosten voor een vaatwasser delen met je huisgenoten zodat het huren helemaal een koopje wordt.

Bestel vandaag nog een vaatwasser voor je studentenwoning

Wil je in je studentenwoning lekker comfortabel gebruik maken van een goede vaatwasser van Asko, Candy, Bauknecht of Scancool, zonder discussies en roosters wie wanneer de vaat moet doen? Huur dan vandaag nog een vaatwasser bij wasmachine verhuur Groningen en wij zorgen ervoor dat het apparaat binnen enkele dagen bij je wordt bezorgd en geïnstalleerd. Als je niet zeker weet of er een vaatwasser kan worden geplaatst dan kunnen wij eventueel eerst komen kijken. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhaven 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf machineverhuurgroningen