Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
slider
 

Koelkasten

Als je op kamers gaat wonen omdat je gaat studeren, dan is het natuurlijk reuze handig als je de beschikking hebt over een eigen koelkast. Zo kun je levensmiddelen langer goed houden en kun je iedere dag een gezonde maaltijd bereiden. Studenten staan er om bekend dat ze ongezond eten, maar misschien ben jij wel de uitzondering op de regel. En dan is een koelkast natuurlijk onontbeerlijk. Je kunt bij wasmachine verhuur Groningen een tafelmodel koelkast huren maar we hebben ook koel/vriescombinaties waarin je veel meer ruimte hebt om je levensmiddelen te bewaren.

Huur samen met je huisgenoten een koelkast

Woon je in een studentenhuis met meerdere kamers dan is het ideaal om voor de gemeenschappelijke keuken samen een koelkast te huren. Alle bewoners kunnen dan hun spullen in de koelkast zetten, je kunt om vergissingen te voorkomen natuurlijk gebruik maken van naambriefjes zodat iedereen weet wat van wie is. Het is misschien ook een goed idee om afspraken te maken over het regelmatig schoonmaken van de koelkast. Wanneer je bij wasmachine verhuur Groningen een koelkast huurt wordt deze netjes bij je thuis bezorgd en geïnstalleerd. De koelkasten die we in ons assortiment hebben zijn van tevoren uitvoerig gecheckt en alleen van bekende merken zoals Beko, Scancool of bijvoorbeeld Bauknecht. Je kunt de koelkast huren zo lang je een studentenkamer huurt. Ook als je tussentijds naar een andere kamer verhuist kun je de koelkast meenemen en  het huurcontract laten doorlopen. Je kunt in zo’n geval de verhuizing zelf regelen of je kunt ons hiervoor inschakelen, wij verzorgen dan de verhuizing voor een kleine vergoeding.

Huur je koelkast ook als je niet in Groningen studeert

Wasmachine verhuur Groningen werkt landelijk, dus niet alleen in de regio Groningen. Ook als je elders studeert kun je dus bij ons een koelkast of koel/vriescombinatie huren. Wil je een apparaat huren of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhaven 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf machineverhuurgroningen