Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
slider
 

Waarom huren?

Wanneer je op kamers gaat wonen om te gaan studeren wil je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk comfort hebben net als je dat thuis gewend was. Daarom kun je bij ons diverse witgoed apparaten huren die je het leven een stukje gemakkelijker maken. Zelf deze apparaten kopen is nogal een investering, bovendien kun je als je kiest voor huur de huurkosten met elkaar delen zodat de maandelijkse lasten ook nog wel meevallen.

Koelkast

Een koelkast is eigenlijk onmisbaar in ieder huishouden, dus ook in een studentenwoning. Je kunt in de koelkast je levensmiddelen langer vers houden en als je hebt gekookt het restant bewaren voor de volgende dag. Als je de koelkast gezamenlijk gebruikt kun je bij voorbeeld afspreken dat iedereen zijn naam zet op de producten zodat het duidelijk is wat van wie is. Dan kan hierover ook geen onenigheid ontstaan. We verhuren ook koel/vriescombinaties, waarin je meer vriesruimte hebt. Dan kun je een voorraadje inslaan wanneer bepaalde artikelen in de aanbieding zijn.

Vaatwasser

Je kent de beelden vast wel van studentenhuizen waar de vaat soms metershoog op de aanrecht staat opgestapeld. Onhygiënisch en uiteindelijk is het bestek en serviesgoed gewoon op. Wil jij niet in zo’n huis wonen, dan huur je een vaatwasser bij ons. Als er een watervoorziening plus een afvoer aanwezig is in de studentenwoning kan er zonder problemen een vaatwasser worden geplaatst. Ook hiervoor geldt weer dat je de huurkosten kunt delen, evenals de kosten voor stroom- en waterverbruik. Lekker makkelijk en  je hebt altijd een opgeruimde keuken.

Gasfornuis

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om als student uitsluitend pizza’s en maaltijden van de afhaalchinees te eten. Maar gezond is anders. Dus wil je ook wel eens wat gezonds eten dan is een gasfornuis een noodzakelijk apparaat in de keuken. Wij kunnen een prima gasfornuis leveren voor een heel redelijke huurprijs. Maak een rooster wie wanneer kookt en jullie hebben iedere avond een gezonde maaltijd op tafel.

Wasdroger

Een eigen wasmachine is reuze handig als je op kamers woont, maar waar laat je de natte was als die niet buiten kan worden gedroogd en als er eigenlijk geen ruimte is voor een droogrek. Dit probleem los je eenvoudig op door naast een wasmachine ook een wasdroger bij ons te huren. Beide apparaten kunnen in de meeste gevallen op elkaar geplaatst worden om ruimte te besparen. Stop je was na het wassen in de droger en je kunt het vervolgens direct in de kast leggen.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhaven 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf machineverhuurgroningen