Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
slider
 

Gasfornuizen

Studenten staan er vaak om bekend dat ze ongezond eten. Te vet, te zout en te eenzijdig. Ben jij de uitzondering op die regel, dan wil je natuurlijk graag iedere dag een gezonde maaltijd bereiden. Dat doe je natuurlijk op een gasfornuis dat je huurt bij wasmachine verhuur Groningen. Voordat je een aanvraag doet om een gasfornuis bij ons te huren is het natuurlijk wel van belang om na te gaan of er een gasfornuis kan worden geplaatst. Een gasaansluiting is vanzelfsprekend noodzakelijk alsmede voldoenderuimte om het fornuis te plaatsen. Als je twijfelt of in jouw studentenhuis een gasfornuis kan worden geplaatst kun je eerst contact opnemen zodat we eventueel kunnen komen kijken om de situatie ter plaatse te beoordelen.

Deel de maandelijkse huurkosten met je huisgenoten

Woon je in een studentenhuis met meerdere bewoners? Huur dan samen een gasfornuis, zodat jullie de kosten kunnen delen. Je huurt bij wasmachine verhuur Groningen al voor een klein bedrag per maand een gasfornuis en als je deze kosten dan ook nog met meerdere studenten kunt delen zijn ze zeker te overzien. Jij hoeft niet meer ongezond te eten maar kunt iedere dag een goede maaltijd bereiden. Het zal je studieprestaties zeker ten goede komen.

Heb je nog vragen?

Ben je geïnteresseerd in het huren van een gasfornuis bij wasmachine verhuur Groningen maar heb je nog vragen? Kijk dan eerst op de pagina met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of is het antwoord niet voldoende duidelijk, neem dan contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag. Wasmachine verhuur Groningen werkt niet alleen in de regio Groningen, onze service is landelijk. Dus ongeacht waar je studeert, je kunt altijd een gasfornuis bij ons huren.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhaven 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf machineverhuurgroningen